Příspěvky

pondělí 6. září 2010

KÚRA LIPOSVELTE

Kúra Liposvelte je desetidenní kúra s trvalým účinkem. Skládá se ze 4 částí: Liposvetle cream, Liposvelte peeling, Liposvelte serum a Liposvetle Fast Action gel.

Jde o menší balení přípravků, které si lze zakoupit běžně v Masticshopu, ale pokud si nejste jistí a nechcete hned ze začátku investovat do velkého balení bez jistoty, není nic snazšího, než si pořídit desetidenní kúru. Stojí 1350 Kč a je v krásném balení s dokonale vysvětleným užíváním. Jak jsem již psala, je dobré kúru začít v pondělí, protože má poté největší efektivnost. Jde o to, že dané přípravky se používají v různé dny a pokud by člověk začal v jiný den, byl by ochuzen o ten nejlepší výsledek.

Říkáte si, že je to drahé a že se to nevyplatí? Pokud ano, ani se nedivím. Přece jsme ženy, a i když myslíme hlavně na sebe, co se krásy týče, na rodinu a výdaje myslíme více. Ale není lepší si zakoupit jednu dražší sadu, která Vás bude "trápit" jen deset dní a má trvalý účinek, místo milionu přípravků, které se musí užívat trvale a nemají takovou efektivitu?
Cílem kúry není zhubnout, nýbrž se zbavit podkožního tuku, který nám vytváří celulitidu a tak rád ukládá zásoby na lepší časy, kterých by se každý rád zbavil.

Ještě bych ráda podotkla, že nejsem zaměstnancem, příbuzným ani známým nikoho z pracovníků Masticshopu a že dané testování bude zcela objektivní a pravdivé, tak, jako to vidím já.




Liposvelte peeling - se používá po každé koupeli. Je v něm krásně cítit masticha - rostlina nedozírné ceny, která je silně aromatická a je obsažena v každém přípravku. Díky peelingu napnete pokožku a odplavíte zbytečné škodliviny.

Liposvelte cream -  používá se každé ráno a nanáší se na problematické partie.

Liposvelte serum - užívá se v pondělí, úterý, čtvrtek a pátek ráno, vždy před nanesením krému. Nanáší se stejně jako krém na problematické partie.

Liposvelte Fast Action gel - sice má nejmenší balení, ale jeho účinek je v podstatě nejlépe vidět hned od začátku. Nanáší se ve středu, sobotu a neděli večer. Po nanesení kůže zčervená a začne pálit. Je nutné si ihned umýt ruce, protože by mohly začít pálit také. Není se čeho bát, pokud netrpíte onemocněním ohledně krve, tak zčervenání, které trvá přibližně půl hodiny, je velice žádoucí jev.

Je pondělí večer a zatím mám zkušenosti se třemi výrobky. Kromě peelingu, který voní spíše mastichou, tak ostatní krémy krásně voní čokoládou. A nejen voní, ony tak i vypadají. Proto jsem nazvala kúru deset příjemných dní s čokoládou. Nečekám výsledek dnes, ale zatím mám dobrý pocit a jsem bez jakýchkoliv problémů.

Žádné komentáře:

Okomentovat